Bli kjent med oss i Klatreeventyr

IMG_48401.jpg

Paula Voldner

Paula Voldner ble i 2014 kåret til årets klatrer. Hun har mange bragder på papiret, blant annet ruta Freerider på El Cap i Yosemite, California. Hun har klatret i over 20 år, og har jobbet mye som instruktør, i tillegg til å holde foredrag om egne turer. Erfaringen hennes er bredere og skarpere en de fleste du møter i veggen - hvis du vil lære triks og tips rundt naturlige sikringer finnes det neppe et bedre leksikon. Med et smittende smil kan hun fort bli en god kamerat på reisen.

 

 

Sverre Jordbakke

Sverre er en svært erfaren instruktør som har jobbet på Klatreverket i Oslo siden august 2016. Han har holdt kurs for nybegynnere, bedrifter, skoler og vennegjenger, og er god til å formilde kunnskap på en enkel og forståelig måte. Med sitt smittende humør og entusiasme får han med seg alle, og det vanskelig å ikke bli gira på å klatre selv når Sverre holder kurs.

Han har klatra i fem år, både sportsklatring, klatring på egne sikringer og lengre turer i fjellet. Han gleder seg til å bli kjent med deg og vise deg mer av hva klatring kan være.

DSC03756.JPG