Vinterferietur 2020 - Påmelding har åpnet!

Vi inviterer til klatrecamp på Costa Blanca i Spania. Campen er åpen fra søndag 16. februar til søndag 8. mars, og du kan selv bestemme når og hvor lenge du ønsker å være med.

DSC02257.JPG
Fantastisk opplegg med en herlig gjeng. Kom til Spania uten noken erfaring med uteklatring, men tålmodige Sverre og Paula var superflinke til å lære vekk riktig sikring og komme med gode tilbakemeldinga på teknikk...
— deltager 2019

Se bildene fra fjorårets tur her - Spania 2019

OM KLATRINGEN

Klatringen på Costa Blanca i Spania er i verdensklasse. Rutene er både sva, vertikale og overhengende, og grepene varierer mellom tufaer, pockets, teknisk listeklatring på krimper og pumpende 40-meters lange ruter som får melkesyren til å sprenge i underarmene. Vi ble veldig positivt overrasket over kvaliteten på stein og klatring under fjorårets tur. Området har bøttevis med forskjellige ruter i god kvalitet.

.

Datoer: 16. februar - 8. mars (uke 8, 9 og 10)

Pris for en uke: 9900,- NOK

Pris per dag, om du ikke ønsker en full uke: 1700,- NOK

Inkludert i prisen

NIVÅ

Vi stiller krav til brattkort for å kunne være med på denne turen. Om du aldri har klatret ute før er dette en perfekt mulighet for deg om du ønsker å bli en tryggere og mer selvstendig klatrer. Vi som arrangerer turen er erfarne og profesjonelle og sørger for å tilpasse nivået på klatringen til hver enkelt. Vi ønsker også at dere som er litt mer erfarne skal få så mye som mulig ut av turen, så vi velger crag der alle vil finne utfordringer og få mestringsfølelse. Har du ikke brattkort er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg på veien dit.

TRANSPORT OG BOLIG

Vi skal bo og klatre i nærheten av Alicante som ligger på kysten mot middelhavet, sør-øst i Spania. Pris inkluderer ikke fly, så dette er du ansvarlig for å bestille selv. Vi tilbyr henting og levering til Norwegian og SAS sine flyvninger på søndag, Avgang fra Gardermoen kl: 07:00, og Avgang fra Alicante 11:30 (Norwegian) og 11:40 (SAS). Hvis du velger andre flyvninger kommer dette på egen regning, men vi vil være behjelpelige med å finne alternativer til deg. Transport til og fra klatringen står vi for. Frokost og lunsj spises og smøres i huset før avreise, innkjøp gjør vi. I tillegg vil vi lage to fellesmiddager i huset. Resterende middager spiser vi på restaurant, her betaler man for seg selv. En kan selvfølgelig velge å heller lage egen mat i huset hvis man ikke vil ut å spise.

INFOMØTE

Vi arrangerer et infomøte ca. to uker før avreise, der det blir anledning til å spørre om alt du har på hjertet. Dette er også en fin anledning til å hilse på de andre deltakerne og oss som arrangerer turen. Det er en fordel å kunne bli med på dette møtet, men ingen nødvendighet.

 

Husk også å lese om gjennom forsikringskrav og reisebetingelser

Forsikring og reisebetingelser

Pakkeliste

Husk å lese gjennom ansvarserklæringen og avbestillingsvilkårene våre. Disse finner du på hovedmenyen. (Du blir også minnet på dette i når du melder deg på via skjemaet vårt).

 
renate m vegg bak.JPG