sofie bohus.jpg

tradklatring i bohuslän

To timer kjøring fra Oslo ligger klatremekkaet Bohuslän, sør i Sverige. Området regnes som verdensklasse for klatring på egne sikringer, og er et perfekt sted å bli introdusert til tradklatring.

Vi leier et hus der i en uke, fra 8. til 14. juli. Du kan bli med på hele uka, eller komme de dagene som passer deg. Vi stiller med svært erfarne instruktører som er godt kjent i området, og vi kommer til å dra til crag som passer alle i gruppa. Pris per dag inkluderer losji, middag og frokost. Vi kommer til å gå gjennom viktige prinsipper og metoder som kreves for å bli en trygg og selvstendig klatrer. Sikringsmidler, kommunikasjon, taulagsrutiner og standplass er ting vi vil jobbe med. Ettersom nivå og ambisjoner vil variere kommer vi til å tilpasse opplegget til gruppa, men ingen reiser tomhendte hjem.

Kompetansekrav for å bli med: brattkort

Dato: når du vil mellom 8. og 14. juli

Pris per dag: 1950,-

Pris for hele uka (mandag til søndag): 8000,-

Transport er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. Hvis du ikke har bil selv kan du ta buss til Tanumshede eller Uddevalla og bli hentet av oss der. Vi vil også hjelpe til med å sette dere i kontakt med hverandre så dere kan koordinere kjøring fra Oslo. Lurer du på noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på post@klatreeventyr.no

Ta en titt på den legendariske Crackoholic-filmen fra området, og la deg inspirere.