klatretur til hellas 

Høstens klatreferie er klar - vi reiser til Nafpoli og Leonidio i Hellas. Her er det klatring i alle vanskelighetsgrader. Noen av klippene ligger i vannkanten ned mot Middelhavet, andre ligger litt lenger inn i landet. Inkludert i prisen er alle frokoster, all lunsj bortsett fra hviledagen, tre fellesmiddager, transport til og fra flyplassen (på forhåndsbestemte tidspunkter) og ikke minst hyggelige og profesjonelle instruktører.

bilde-andreas-hellas.jpg

Datoer: 29. september - 20. oktober (FULLT)

Pris for en uke: 9900,- NOK

Pris per dag, om du ikke ønsker en full uke: 1700,- NOK

Nivå

Vi stiller krav til brattkort for å kunne være med på denne turen. Om du aldri har klatret ute før er dette en perfekt mulighet for deg om du ønsker å bli en tryggere og mer selvstendig klatrer. Vi som arrangerer turen er erfarne og profesjonelle og sørger for å tilpasse nivået på klatringen til hver enkelt. Vi ønsker også at dere som er litt mer erfarne skal få så mye som mulig ut av turen, så vi velger crag der alle vil finne utfordringer, mestringsfølelse. Har du ikke brattkort er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg på veien dit.

Om klatringen

Klatringen i Hellas er verdenskjent - og ikke uten grunn. I føreren kan vi lese at “Nafplio has it all. […] The crags of Nafplio are in fantastic seaside locations”. Om Leonidi finner vi at “Climbing is enjoyable and varied: there are Divine long tufa columns, smooth crimpy walls, Caves With stalactites, balancy walls but juggy walls, too”. Det er solid kalkstein det går i, de lengste rutene er opp til 50 meter lange.

transport og bolig

Vi leier et nydelig hus ved havet mellom de to klatredestinasjonene. Det tar 2 timer og 20 min å kjøre fra flyplassen i Athen. Til klatrefeltet i Nafplio tar det ca 40 minutter å kjøre, til Leonidio tar det omtrent en time. Vi kommer til å hente og kjøre på utvalgte flyvninger: Norwgian flyr direkte til / fra Athen/Oslo på søndager. Det er disse flyvningene vi kommer til å ta utgangspunkt i. Det er mulighet for å ta buss fra flyplassen (den bruker 3 timer) eller en spleise på en taxi om dere er flere som kommer med en annen flyvning (maxitaxi tar opp til 15 personer og koster 380 euro en vei).

infomøte

Vi arrangerer et infomøte ca. to uker før avreise, der det blir anledning til å spørre om alt du har på hjertet. Dette er også en fin anledning til å hilse på de andre deltakerne og oss som arrangerer turen. Det er en fordel å kunne bli med på dette møtet, men ingen nødvendighet.

 

Husk å lese gjennom ansvarserklæringen og avbestillingsvilkårene våre. Disse finner du på hovedmenyen. (Du blir også minnet på dette i når du melder deg på via skjemaet vårt).

Inkludert i prisen

Generell info

Hvem er vi?