ta med bedriften din på en annerledes opplevelse

Klatring er en perfekt aktivitet for alle typer bedrifter. Spreke ansatte er gladere og gjør en bedre jobb. Dere får jobbet med samarbeid og tillit i gruppa deres, og ikke minst er det veldig gøy! Vi har god erfaring med forskjellige bedrifter og kan garantere et godt opplegg.

Vi er veldig fornøyd. Det var enkelt, god informasjon og fleksibelt for oss. Opplegget passer for alle og samtlige ble utfordret. Vi har fått unisont positive tilbakemeldinger fra de ansatte, veldig gøy!
— Rune Hjortdahl, daglig leder Vivento
bedriftskurs smil_crop.jpg

teambuilding

Klatring er en aktivitet hvor samarbeid er avgjørende for suksess. Dere sikrer hverandre i veggene som er om lag 10 meter høye, mens instruktørene våre gir tett oppfølging. Dette bygger tillit og glede som få andre aktiviteter kan måle seg med. Vi arrangerer opplevelser i Oslo og omegn. Vi kan sette opp flere datoer for kurs og arrangementer og med dette skape fleksibilitet for ansattes kalendere, slik at flere får muligheten.

nybegynnerkurs

Vi holder nybegynnerkurs for dere, et tretimers kurs innendørs der dere lærer det mest grunnleggende en trenger å vite for å kunne dra og klatre på egenhånd. Kurset kan avholdes på dagtid eller kveldstid.

andre typer opplegg

Vi setter gjerne opp arrangementer som er skreddersydd for deres bedrift. Kanskje vil dere prøve dere på et av Oslos mange utendørsfelt? Ta med samboere og barn og ha en full dag ute på Hauktjern i Østmarka, med grilling, bading og klatring? Eller kanskje dere vil ha et teknikkurs for å løfte nivået deres. Vi kommer med konkrete innspill og dere får spesifikke styrkeøvelser dere kan ta med dere videre inn i en aktiv hverdag. Ta kontakt for mer info.

Send oss en uforpliktende forespørsel

Navn *
Navn